Dags för barnkalas? Tårtfyllning till din tårta gör du enkelt själv. Smält chokladen i vispgrädde under omrörning, låt svalna och vispa. Sedan är det bara att bre på tårtbottnarna. Det kan knappast bli enklare att göra egen tårtfyllning!
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad och grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt choklad och grädde mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Näringsvärdet är beräknat på 1 sats.
Kommentarer
Camilla
2021-03-22Sååå god! Den blev helt perfekt! Jag vispade dagen efter.
Natalie
2021-02-15Kan man göra den dagen innan?
Redaktionen ICAse
2021-02-16Hej Natalie! Det går men smeten blir fastare i konsistensen. Du kan även förbereda till näst sista steget och vispa chokladgrädden samma dag du ska använda den. Lycka till. Hälsningar Ulrika
Susanna
2021-02-09Läste i ett annat recept att grädden inte får koka om den ska kunna vispas. Menar ni kanske ”värm grädde och florsocker”?
Redaktionen ICAse
2021-02-16Hej Susanna! I detta recept ska man koka upp grädde och florsocker, så det står helt rätt i receptet. Viktigt är att du låter blandningen blir riktigt kall innan du vispar. Hoppas att du gillar receptet! Hälsningar Elina