Biskvier i långpanna

Betyg 4.1 av 5.
41 personer har röstat
10
Biskvier i långpanna

Baka biskvierna i långpanna, det är smidigt, sparar tid och blir precis lika gott som vanliga biskvier. Det som är lite pilligt och tidsödande när vanliga biskvier bakas blir så mycket enklare när du gör allt på en plåt. Förbered bara i god tid, då biskvikakan behöver lite tid i kylskåpet innan du kan servera många härliga chokladbiskvier till dina gäster.

Biskvier i långpanna

Ingredienser

ca 30 bitar

Botten

600 g mandelmassa
3 äggvitor

Fyllning

200 g mörk choklad (70%)
500 g rumstempererat smör
5 dl florsocker
2 msk vaniljsocker
6 äggulor

Garnering

300 g mörk bakchoklad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
41 personer har röstat

Kommentarer

Gjorde i två springformar. Tryckte ut mandelmassmeten med händerna som jag hade fuktade. Enkelt o gott. Gjorde citron smörkräm då det är en favorit.

Emma

2023-01-08

Hur brer ni ut mandelmassan i långpannan på bästa sätt? Det bara klibbar och följer med slickepotten när man brer. Jag höll på i 20 min och sen fick maken slutföra bredandet. Han höll på i ytterligare 10 min innan pannan var täckt.

Carin

2022-12-16

Förlåt läste nu! Det står med!

Petra

2022-09-03

Näringsvärde per bit

Näringsvärdet är beräknat per bit.
Energi1503 KJ / 360 kCal
Fett24 g
Salt0.2 g
Kolhydrater31 g
Protein4 g

Testa liknande recept

Trillingnöt
Betyg 4.5 av 5.
46 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Nöt- och chokladtårta med tranbär
Betyg 5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Donuts - grundrecept munkar
Betyg 4 av 5.
9 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Chokladdoppade clementiner
Betyg 4.6 av 5.
19 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Nötmuffins med choklad
Betyg 2.4 av 5.
111 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Chokladkaka i långpanna med choklad och polkaglasyr
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Över 60 min att tillaga