En festlig och påskig kladdkaka med vit choklad. Rivet citronskal ger kakan en syrlighet som tillsammans med chokladen blir ljuvligt fräsch och god. Garnera med påskgodis i glada färger.
Läs noga innehållsförteckningen på godiset.
Innehåller gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfria produkter av matfett och choklad.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
När jag smakade på smeten tyckte jag att den var lite för söt så jag pressade även i saften från citronen. Kakan blev jättegod så det kan vara ett tips till den som önskar en mer syrlig smak.
Annika
2022-04-11Helt underbar 🥰 hade kinderägg, färska jordgubbar och smält choklad som garnering 😊 min sambo tyckte de var så gott så de blev hans nya favorit tårta till han fyller år 😊
Emelie
2021-04-22Jättegod! Men tänker byta smält choklad mot lakritssås som topping nästa gång.
Jenny
2020-04-12