Trillingnöt är en av de stora klassikerna från chokladaskar. Trillingnöten ser lite avancerad ut men den är inte alls svår att göra själv. God choklad som du smälter och sedan blandar med hasselnötter. Vänta ett tag medan chokladen stelnar i kylen, sedan ringlar du över mörk choklad och trillingnöten är klar.
Kontrollera noga innehållet i chokladen.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri choklad.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri choklad.
Näringsvärdet är beräknat per st.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Jättegoda även med sockerfri choklad - för oss diabetiker!
Elisabeth
2023-03-10Jag brukar doppa mina i smält nougat, låta dem stelna, och sedan doppa i choklad! Nyrostade hasselnötter blir godast
Hanna
2022-12-27Ungsrosta hasselnötterna 10 min 225 grader. Rengör från skal genom att gnugga de varma nötterna i en kökshandduk. Blir ljuvligt gott när nötterna är nyrostade!
Elin
2022-12-20