Tårtbotten i långpanna

Ett härligt recept på klassisk hemgjord tårtbotten i långpanna. Botten gör du av ägg, socker, mjöl, bakpulver och mjölk. Passar perfekt att göra tårtor av till kalas och andra festligheter.

Gör så här
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Näringsvärdet är beräknat på hela tårtbotten.
Energi11585 KJ / 2769 kCal
Fett10 g
Salt5 g
Kolhydrater527 g
Protein65 g
Kommentarer
15 stHej! Har gjort den här tårtbotten många gånger och alltid lyckats. Men det gäller att ha rumstempererade ägg, alltså inte från kylskåpet och att vispa ägg och socker länge..... Då blir det så bra :). Helena
Helena
Jag klarade inte av att dela men halverade receptet och gjorde fler. Blev mkt bättre för mig 🙂.
Liselott
Kan man göra denna glutenfri? Hur mycket mjölmix skulle det isf behövas och behöver man ändra något annat?
Annie