Alla sorters stekt fisk smakar extra gott med remouladsås till. Här är en remouladsås i en något moderniserad variant. Remouladsåsen går snabbt och enkelt att röra ihop, låt sen såsen vila i kylen innan servering så smakerna hinner sätta sig.
Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten.
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraichen mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.
Detta är redan Klimaträtt - vill du göra ännu mer Klimaträtt, byt ut crème fraichen till växtbaserad fraiche. Detta leder till en 90 % minskning av klimatpåverkan från maträtten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Funkade
Anna-maria
2022-08-14Bästa receptet på remouladsås. Så god.
Mari
2021-08-15En god remouladsås.
Taru
2021-01-06