Remouladesås

Betyg 3.5 av 5.
224 personer har röstat
15
Remouladesås

Alla sorters stekt fisk smakar extra gott med remouladsås till. Här är en remouladsås i en något moderniserad variant. Remouladsåsen går snabbt och enkelt att röra ihop, låt sen såsen vila i kylen innan servering så smakerna hinner sätta sig.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2003

Remouladesås

Ingredienser

4 portioner
2 msk grovhackad kapris
3 msk hackad persilja
1 tsk färsk eller torkad dragon
2 dl crème fraiche
2 msk majonnäs
3 - 4 msk inlagd hackad gurka eller hackad ättiksgurka
salt
svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.
224 personer har röstat

Kommentarer

ICA säljer Eriks Remoulade. Denna borde då varudeklareras som Dansk Remoulade eftersom den innehåller curry. Och det gör ALDRIG NÅGONSIN en klassisk svensk remouladsås (enligt ovanstående). Jag köpte då häromsistens denna produkt i tron att det det var klassisk svensk remouladsås. Men det var snarast en currysås och inget annat. Det är inte lätt för en äldre person att stå i affären läsa den mikroskopiska texten på baksidan av burken. Jag kan bara uppmana ICA att vara tydliga på denna punkt.

Leif

2024-08-01

Smaklös

Jessica

2024-07-03

Funkade

Anna-maria

2022-08-14

Näringsvärde per portion

Energi938 KJ / 224 kCal
Fett23 g
Salt1.5 g
Kolhydrater4 g
Protein1.5 g

Testa liknande recept

Hemmagjord remouladsås
Betyg 3.3 av 5.
44 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Cajun tartar sauce
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ugnsbakad torsk med rödbetor, kapris och brynt smör
Betyg 4 av 5.
21 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rödbets- och rödkålssallad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Torsk med dragonkräm och rödbetor
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Falsk bearnaisesås
Betyg 3.3 av 5.
30 personer har röstat
Under 15 min att tillaga