Förbered en välsmakande tugga! Den här laxtartaren får smak av bland annat rödlök, cornichoner och kapris. Servera den på fina teskedar för en lyxig känsla.
Rätten är fri från gluten, mjölkprotein och laktos
Gör äggfri: byt majonnäsen till en äggfri majonnäs.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Hej! Visst ska den vara rå-kocken hälsar och säger att det blir kanongott! Och Linda har rätt och vi följer bara livsmedelsverkets normer.
Redaktionen
2015-01-08Rekommendationen från livsmedelsverket att frysa lax innan att den ska ätas rå eller gravas togs bort 2012: http://www.slv.se/sv/grupp3/Pressrum/Nyheter/Pressmeddelanden/Rad-att-frysa-odlad-lax-fore-gravning-tas-bort/
Linda
2014-12-30Vad jag vet så ska lax som serveras rå alltid varit fryst. Och det står inget om det här. Konstigt?
Gunilla
2014-12-29