Tartarsås

Betyg 4.2 av 5.38 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Tartarsås

Tartarsås är en kall sås som är både lättlagad och fyllig. Gör gärna din tartarsås på hemgjord majonnäs så blir den ännu godare. Såsen passar att servera som dipp men är också nästan ett måste till panerad fisk. Såsen får god smak av både kapris, cornichons och persilja.

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2011

Tartarsås

Ingredienser

2 dl
2 msk finhackade cornichons
1 msk finhackad kapris
1 tsk hackad persilja
2 dl majonnäs (gärna hemgjord)
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

2 st
  • Jättegod sås. Jag lägger även till en klick senap

    Eva

  • Underbaraste såsen - alla älskar den, stora som små! Ett måste till våra fonduemiddagar.

    Elisabeth

Näringsvärde per dl

Näringsvärdet är beräknat per dl.
Energi2679 KJ / 641 kCal
Fett69 g
Salt3 g
Kolhydrater6 g
Protein2 g

Testa liknande recept

  • Hamburgerdressing
    Betyg 2.6 av 5.206 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Hemmagjord remouladsås
    Betyg 3.4 av 5.47 personer har röstat
    Receptet har 4 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Sandwich med äggkräm, gurka och krasse
    Betyg 4.5 av 5.8 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Avancerad svårighetsgrad
  • Klassisk potatissallad
    Betyg 3.5 av 5.22 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Laxtartar på sked
    Betyg 2.6 av 5.55 personer har röstat
    Receptet har 5 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Remouladsås
    Betyg 3.5 av 5.227 personer har röstat
    Receptet har 16 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad