Smördegssnurror med getost och rabarber

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Smördegssnurror med getost och rabarber

Krispiga smördegssnurror med krämig getost och syrlig rabarber – en oväntad men ljuvlig smakkombo. Perfekta som tilltugg, på buffébordet eller som en förrätt med sallad. Söta, salta, smöriga – och farligt enkla att göra.

Smördegssnurror med getost och rabarber

Ingredienser

20 st
1/2 dl pinjenötter
150 g getost
1 förp färsk kyld smördeg (à 280 g)
salt
peppar
1 äggula
1/2 dl rabarber- , fikon- eller körsbärssylt (se länk i text för hemmagjord rabarbersylt)

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per st

Energi414 KJ / 99 kCal
Fett7 g
Salt0.3 g
Kolhydrater6 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Rödbetspaj med getost och rädisor
Betyg 3.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Schalottenlöksflarn med getost och pinjenötter
Betyg 4 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Crostini med olika toppings
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Sallad på rabarber och getost
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Getostfyllda smördegsknyten
Betyg 4 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Bakad choklad med körsbär och mandel
Betyg 3.7 av 5.17 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad