Tapenadesnittar

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Tapenadesnittar

Du snor snabbt ihop kvällens tilltugg genom att göra spännande tapenadesnittar. Ansjovis, tonfisk, kapris och vitlök mixas ihop och placeras på rostat surdegsbröd tillsammans med sallad och mumsig getost.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Tapenadesnittar

Ingredienser

12 st
40 g avrunna ansjovisfiléer (40 g motsvarar 1/2 burk)
100 g tonfisk (100 g motsvarar 1 burk)
1/2 dl kapris
1 vitlöksklyfta
1/2 dl olivolja
svartpeppar
1 msk citronjuice
1/2 dl hackad persilja
6 tunna skivor surdegsbröd
fransk getost
sallad
tapenad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Nygrillad karré med getost och tomat
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tapenadecigarr med getostdipp
Betyg 3.1 av 5.
7 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sallad med getost, hallon, krutonger och pistagevinägrett
Betyg 3.4 av 5.
126 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Smördegsflarn med getost, grillad paprika och tapenade
Betyg 3.7 av 5.
7 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Surdegsbröd med svart tappenad
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Getostrullar med aprikos
Betyg 2.9 av 5.
12 personer har röstat
Under 30 min att tillaga