Tapenadesnittar

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tapenadesnittar

Du snor snabbt ihop kvällens tilltugg genom att göra spännande tapenadesnittar. Ansjovis, tonfisk, kapris och vitlök mixas ihop och placeras på rostat surdegsbröd tillsammans med sallad och mumsig getost.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2007

Tapenadesnittar

Ingredienser

12 st
40 g avrunna ansjovisfiléer (40 g motsvarar 1/2 burk)
100 g tonfisk (100 g motsvarar 1 burk)
1/2 dl kapris
1 vitlöksklyfta
1/2 dl olivolja
svartpeppar
1 msk citronjuice
1/2 dl hackad persilja
6 tunna skivor surdegsbröd
fransk getost
sallad
tapenad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Fyllda tomater från grillen
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Halstrad tonfisk med brysselkål och ansjovismajonnäs
Betyg 3.3 av 5.46 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Parmesan & vitlöksröra
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Nygrillad karré med getost och tomat
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ansjovissmör på knäcke
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Strömmingslåda
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad