Tapenadecigarr med getostdipp

Betyg 3.1 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Tapenadecigarr med getostdipp

Imponera på vännerna genom att tillaga det här avancerade tilltugget. Du fördelar mumsig tapenade på filodegsplattor och rullar ihop dem till fräcka cigarrer. Efter de har gräddats i ugnen är de redo att doppas i en salig getostdipp.

Ett recept från:
Buffé nr 10, 2005

Tapenadecigarr med getostdipp

Ingredienser

4 portioner
6 plattor filodeg
1 äggvita
6 msk tapenad

Dipp

100 g getost (chèvre)
2 dl lätt crème fraiche
2 tsk flytande honung

Gör så här

00:15:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Gjorde dippen för att doppa knäckebröd i. Använde turkisk yoghurt istället, men ingen bra idé att mixa. Det blir dressing snarare än dipp då. Bättre att gaffelmosa osten och röra i yoghurt. Tog snäppet mindre yoghurt när jag gjorde så.

    Anna

Näringsvärde per portion

Energi1780 KJ / 420 kCal
Fett21 g
Kolhydrater47 g
Protein14 g

Testa liknande recept

  • Getostrullar med aprikos
    Betyg 3.1 av 5.13 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Nygrillad karré med getost och tomat
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Tapenadesnittar
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Crostini med olika toppings
    0 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad