Tantanmen med risnudlar

Tantanmen är en japansk nudelsoppa inspirerad av det klassiska Sichuanska köket. Denna version med risnudlar förenar krämig hoisinsås, kryddig sambal och en smakrik kycklingbuljong för en värmande och mättande middag.
 Ett recept från: 
Buffé nr 9, 2024

Gör så här
00:05:00
00:02:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2777 KJ / 664 kCal
Fett31 g
Salt5.3 g
Kolhydrater70 g
Protein25 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
6 stRätt smaklöst, lagar inte igen
Veronika
Gott! Gick hem hos barnen, med lite mindre sambal i!
Johanna
Jättegott 👌 kanske lite koriander och lime hade förhöjt rätten ännu mer, får prova det nästa gång.
Emma