Tandoorilax med gurk- och spetskålssallad
Tandoorilax med gurk- och spetskålssallad är en fantastisk fiskrätt att bjuda gäster på. Servera tandoorilaxen med ugnsrostad paprika, gurk- och spetskålssallad och basmatiris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 13 2011
Ingredienser
4 portioner
4 portionsbitar lax (à 140 g)
2 tsk sesamolja
2 tsk tandoorikrydda
1 krm peppar
2 paprikor
1/2 msk olivolja
4 port ris, gärna basmatiris
Gurk- och spetskålssallad
1/2 gurka
1/2 spetskål
rivet skal av 1/2 citron
1/2 msk färskpressad citronjuice
2 msk olivolja
1 krm salt
1 krm peppar
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2454 KJ / 587 kCal
Kommentarer