Färs i kokosmjölk med kanel
Enkel och lättlagad middagsmåltid fullproppad med härliga smaker! Fräs grönsakerna i en stekpanna tillsammans med curry och kanel. Stek färsen och blanda tillsammans med grönsaker, kokosmjölk och buljongtärning i en kastrull. Låt småkoka och servera med ris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2014
Ingredienser
4 portioner
1 gul lök
ca 300 g spetskål
2 morötter
4 port ris, gärna basmatiris
2 msk olja
1 msk curry
1/2 tsk malen kanel
1/2 tsk salt
ca 500 g nötfärs
400 ml kokosmjölk
1 tärning köttbuljong eller motsvarande mängd fond
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3324 KJ / 795 kCal
Fett46 g
Salt2.69 g
Kolhydrater58 g
Protein34 g
Kommentarer
Så gott!! Jag hade ingen spetskål hemma men det va gott ändå. Jag hade i lite bladspenat i slutet istället.
Linnéa
2018-05-20Hur kan något så enkelt bli så gott ??? !!! En ny favorit hos mig, pimpar med ite cayennepeppar eller sambal
Lena
2016-04-10Helt underbar, Mums!!!!
Martine
2016-02-01