Linsröra med tandoori och yoghurt | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Linsröra med tandoori och yoghurt

En smarrig och krämig röra med indiskt inslag. Du gör linserna krämiga genom att blanda i yoghurt och smakrika genom att blanda i tandoori, vitlök och sweet mangosås. Utmärkt att servera till kycklingrätten.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll linserna i ett durkslag och skölj av. Tina de gröna ärterna. Skala och hacka vitlöksklyftan.
  2. Blanda linser, ärter, vitlök, tandoorikrydda och matyoghurt med sweet mangosås. Smaka av med salt och peppar.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 400 g färdigkokta linser
  • 2 dl djupfrysta gröna ärter
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 tsk tandoorikrydda
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 msk sweet mangosås
  • salt och peppar
Lägg till i inköpslistan