Tandoorikarré med ris

Betyg 2.3 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Tandoorikarré med ris

Gryta med asiatiska smaker; kokosmjölk och tandoorikrydda, serveras med ris.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 16 2012

Tandoorikarré med ris

Ingredienser

4 portioner
4 port ris eller annat gryn
250 g frysta gröna ärtor
ca 500 g fläskkarré
1 gul lök
1 1/2 msk tandoorikrydda
1 msk olja
1 förp kokosmjölk light (à 400 ml)
salt
peppar
1 lime

Gör så här

00:08:00
00:02:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • kommer inte att lagas igen!

    Alba

  • Mycket gott, men vi bytte karrén mot ytterfilé.

    Thomas

  • Bra recept. Har tillagat med kyckling som bas.

    Reine

Näringsvärde per portion

Energi2498 KJ / 597 kCal
Fett25.2 g
Kolhydrater57.8 g
Protein31.4 g

Testa liknande recept

  • Fläskkarré Tandoori med ris
    Betyg 3.2 av 5.14 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Indisk kikärtsgryta
    Betyg 2.8 av 5.139 personer har röstat
    Receptet har 9 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Linsröra med tandoori och yoghurt
    Betyg 3 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad
  • Tandoorikarré med haricots verts
    Betyg 3.6 av 5.23 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Karrégryta ”Bombay”
    Betyg 3.4 av 5.26 personer har röstat
    Receptet har 3 kommentarer
    Receptet tar Under 45 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad