Tandooriburgare

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
2
Tandooriburgare

Sätt en indisk karaktär på dina hemmagjorda hamburgare genom att tillsätta tandoori i färsen. Hamburgarna blir fenomenalt goda och exemplariska med en smarrig potatissallad, rödlök och tomat på sidan.

Tandooriburgare

Ingredienser

4 portioner
600 g  bland- eller nötfärs
1   ägg
2 msk  tandooripasta
2 msk  crème fraiche
1 tsk  salt

För alla

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri creme fraiche.
Gör mjölkproteinfri: använd imat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).

I näringsberäkningen ingår potatissallad med vinägrettsås och tomatsallad.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Hur goda som hellst! Passar även väldigt bra till pasta.

Anna

2005-04-21

Supergoda passar både till vardag som fest

Nilla

2005-04-21

Näringsvärde per portion

Energi2646 KJ / 631 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Cheeseburgare med klyftpotatis
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Ostburgare med dressing och klyftpotatis
Betyg 2.9 av 5.
1724 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Mamma Kerstins köttbullar med löksoppa
Betyg 4 av 5.
24 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Klassiska hamburgare av nötfärs
Betyg 3 av 5.
415 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Färsburgare med marinerad fetaost
Betyg 3.7 av 5.
38 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Hamburgare med tomatdressing
Betyg 3 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga