Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

60 MIN | Medel

Rensteksrulle

Överraska gästerna med en superb rensteksrulle till förrätt! Skär skivor av ditt kalla, rullade kött med en krämig färskostfyllning med härlig pepparrotssmak och lägg sedan upp dem på små brödbitar. Dekorera med syrliga lingon och servera!

Detta är ett recept från Buffé nr 10, 2005
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 10 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Lägg rökt renstek omlott på plastfilm. Bre på pepparrotsfärskost, rulla ihop till en hård rulle (spänn med hjälp av plastfilmen). Låt ligga svalt, gärna i frysen.
  2. Skär i 10 skivor (för 10 st) och servera på kavring eller pumpernickel. Garnera med t ex lingon och ärtskott.

Ingredienser

Portioner: 10 st
  • 4 skivor rökt renstek
  • 50 g färskost med pepparrot
  • kavring eller pumpernickel
  • lingon och ärtskott
Lägg till i inköpslistan