Kavringskanapé med rödbetsgravad lax

Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kavringskanapé med rödbetsgravad lax

Den en intensivt rosa laxen blir en klar snackis på bordet. Med kavring, lax och rödbetor i huvudrollen blir det enkelt festligt, lyxigt och väldigt gott! Passar perfekt till exempelvis midsommar. Tänk på att laxen ska ha varit fryst i tre dygn innan den gravas.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2013

Kavringskanapé med rödbetsgravad lax

Ingredienser

10 portioner
700 g fryst, tinad laxfilé i bit med skinn
300 g rödbetor
1/2 dl salt
1/2 dl socker
1/2 dl brännvin (kan uteslutas)
10 skivor kavring
1 ask färskost med pepparrot (à 125 g)
1 citron
rödbetsskott eller dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Klassisk rödbetsgravad lax
Betyg 4.6 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Rödbetsgravad lax med dillolja
Betyg 4.8 av 5.31 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rödbetsgravad lax med pepparrotskräm på rågbröd
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kungsräkor & snabbgravad lax med fänkålssallad
Betyg 4.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hemkryddad snaps med blåbär och kardemumma
Betyg 3.8 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Snittar på kavring med prästostkräm och räkor
Betyg 3.4 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad