Taleggiosnittar

Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Taleggiosnittar

Läckra snittar som är vackra att se på och supergoda som tilltugg. Osten Taleggio härstammar från staden Val Taleggio i Italien. Den är rejält krämig och har en gräddig eftersmak. Prova Taleggiosnittar du med!

Ett recept från:
Buffé nr 2, 2006

Taleggiosnittar

Ingredienser

4 portioner
150 g taleggio-ost
5 soltorkade tomater i olja
2 msk färskost
1/2 kruka färsk basilika
4 skivor kavring

Gör så här

01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

3 st
  • Jag tycker att det är synd att de som klagar på språket inte har vett att själv ta hänsyn till att vi inte särskriver i svenska språket. Mattidning ser iofs konstigt ut men är mycket mer korrekt än mat tidning.

    Eva

  • Bre är vedertaget av SAOL, och Buffé går efter SAOL och har upprättat våra skrivregler efter den tillsammans med Buffés korrekturläsare.

    Ica

  • Det är synd att en liten trevlig mat tidning som Buffe inte vet bättre än att använda ordet "bre" istället för "bred" i receptbeskrivningen. Det heter faktiskt "bred ostkrämen på brödskivorna". Ett återkommande fel i er tidning.

    Ingegerd

Näringsvärde per portion

Energi1140 KJ / 270 kCal
Fett18 g

Testa liknande recept

  • Lyxiga små snittar
    Betyg 2.3 av 5.16 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Snittar med räkor och wasabi
    Betyg 3 av 5.101 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kavringskanapé med rödbetsgravad lax
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Rensteksrulle
    Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Gravlaxsnitt med hovmästarklick
    Betyg 3.7 av 5.7 personer har röstat
    Receptet har 2 kommentarer
    Receptet tar Under 15 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad