Taleggiosnittar

Läckra snittar som är vackra att se på och supergoda som tilltugg. Osten Taleggio härstammar från staden Val Taleggio i Italien. Den är rejält krämig och har en gräddig eftersmak. Prova Taleggiosnittar du med!
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2006

Gör så här
01:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1140 KJ / 270 kCal
Fett18 g
Kommentarer
3 stJag tycker att det är synd att de som klagar på språket inte har vett att själv ta hänsyn till att vi inte särskriver i svenska språket. Mattidning ser iofs konstigt ut men är mycket mer korrekt än mat tidning.
Eva
Bre är vedertaget av SAOL, och Buffé går efter SAOL och har upprättat våra skrivregler efter den tillsammans med Buffés korrekturläsare.
Ica
Det är synd att en liten trevlig mat tidning som Buffe inte vet bättre än att använda ordet "bre" istället för "bred" i receptbeskrivningen. Det heter faktiskt "bred ostkrämen på brödskivorna". Ett återkommande fel i er tidning.
Ingegerd