Gravlaxsnitt med hovmästarklick

6
2
Gravlaxsnitt med hovmästarklick

En kall lyxig laxrätt för julbordet eller som mingelmat på festen! Lägg gravlaxen på en skiva kokt kall potatis eller på en bit knäcke, toppa med färskost- och hovmästarsås sedan är det är klart för servering!

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2011

Gravlaxsnitt med hovmästarklick

Ingredienser

8 bitar
3 msk färdig hovmästarsås
100 g färskost
gravlax
kall potatis med skal eller knäckebröd
dill

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

6

Kommentarer

Lotta

2022-07-19

Fantastiskt gott som aperitif med lite vitt vin, och så enkelt! Vi valde knäckebröd istället för potatis och gästerna var hänförda.

Birgitta

2011-12-29

Lägg laxen på en bit hårt bröd som Marika. Supergott