Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Gravlaxsnitt med hovmästarklick

En kall lyxig laxrätt för julbordet eller som mingelmat på festen! Lägg gravlaxen på en skiva kokt kall potatis eller på en bit knäcke, toppa med färskost- och hovmästarsås sedan är det är klart för servering!

Detta är ett recept från Buffé nr 12, 2011
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 8 bitar portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Blanda färdig hovmästarsås med färskost.
  2. Lägg en bit gravlax på en skiva kokt kall potatis med skal eller på en bit knäcke, toppa med färskost och dill.

Ingredienser

Portioner: 8 bitar
  • 3 msk färdig hovmästarsås
  • 100 g färskost
  • gravlax
  • kall potatis med skal eller knäckebröd
  • dill
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?