Tagliatelle med Västerbottensost och kantareller

Krämig tagliatelle med Västerbottensost, vitlök, kantareller och dill tackar väl ingen nej till. Det här är en enkel recept där du bara steker svampen i smör, tillsätter vitlök och sedan grädde och pastavatten. Rör ned tagliatelle och ost och toppa med dill - maten är serverad!
Ett recept från:
Buffé nr 9, 2018

Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2918 KJ / 697 kCal
Fett32 g
Salt1.05 g
Kolhydrater77 g
Protein22 g
Klimatguide
0,5 - 1,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
6 stVad är det för jubelidiot som har kommit på att blandat i DILL i rätten. Förstörde alla andra smaker totalt.
Håkan
Tillagade denna rätt med viss modifikation. Hade inte alla ingredienser. Resultatet blev mycket bra och mycket gott... Ersatte grädde med fet kokosmjölk, Västerbottenost fick bli en vanlig hårdost, hade i lite bacon samt mer vitlök. Använde torkad dill. Tillsatte ett krm torkad salvia och spagettikrydda. Njam, njam, njam.
Helena
Följde receptet på pricken och det blev supergott! Enklare matlagning är svår att hitta.
Johann