Genom att välja en snygg pastasort som pappardelle blir den enklaste vardagspasta genast lite tjusigare. Kantareller och grönkål som först får fräsa i smör och sedan gosa in sig i krämig grädde blir en utmärkt följeslagare. Toppa med valnötter och maten är klar!
Ett recept från:
Buffé nr 11, 2015
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Magiskt gott och riktigt enkelt!! Vi blandar olika svampar beroende vad som finns hemma. Brukar även ha i en vitlöksklyfta och toppar med parmesan, riktigt gott!
Kristin
2021-12-11Jättegott! Funkar även fint med annan svamp :)
Erica
2021-11-09Fantastiskt gott, kommer lagas igen snart! Vi tog hälften champinjoner och hälften trattkantareller. Valnötterna blev rostade pinjenötter istället.
Lars
2021-11-03