Genom att välja en snygg pastasort som pappardelle blir den enklaste vardagspasta genast lite tjusigare. Kantareller och grönkål som först får fräsa i smör och sedan gosa in sig i krämig grädde blir en utmärkt följeslagare. Toppa med valnötter och maten är klar!
Ett recept från:
Buffé
nr 11,
2015
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Emma
11/4/2020Gott och ganska enkelt att laga! Har testat med både kantareller och champinjoner, har man kantareller blir smaken något "vassare". Vi tog i lite torkade trattkantarellspulver när vi testade med champinjoner för att få mer smak. Gillas starkt! Valnötterna är något överflödiga enligt min smak.
Helen
10/26/2020Jättegott! Jag tog 50% kantareller och 50% skogschampinjoner.
Cecilia
9/28/2020Jättegott! Hade dock i lite vitlök och kantarellfond också för att få lite mer smak