Tagliatelle med kronärtskockor och salamikrisp är en smakrik pastarätt som du snabbt lagar till lunch. Tagliatellen blandas med tapenade och läggs upp på tallrik med stekt kronärtskocka och tomat. Toppa med härligt krispiga strimlor av stekt salami.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2008
Läs noga ingrediensförteckningen på korven.
Gör glutenfri: välj glutenfri specialpasta.
Gör mjölkfri: byt parmesanosten mot mjölkfritt ostalternativ.
Gör äggfri: välj pasta utan ägg. Känsliga äggallergiker bör välja ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Katharina
2018-11-09Ett lättlagat recept där kronärtskockshjärtan och tomater skapar fräschör åt de salta och lite feta ingredienserna
Åke
2010-08-21Super gott
Marianne
2008-03-10Det här var jättegott, jag kommer absolut att göra det igen.