Surdegsbröd med svart tappenad

0
0
Surdegsbröd med svart tappenad

Har du testat toppa mackan med kronärtskockor? Här med svart tapenade, granatäpplekärnor, parmesan och krossade valnötter blir det den perfekta smakkombinationen på ditt surdegsbröd.

Skriv ut
Surdegsbröd med svart tappenad

Ingredienser

2-4
4 msk
bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
4
skivor surdegsbröd
ca 3 msk
tapenade
4
skivade kronärtskockshjärtan
1/2 dl
granatäppelkärnor
1/2 dl
hyvlad parmesanost
1/2 dl
krossade valnötter
10
basilikablad

För alla

Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt parmesanosten mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggalergiker bör välj ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Recept och bild i samarbete med Becel.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Testa liknande recept