Surdegsbröd med svart tappenad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Surdegsbröd med svart tappenad

Har du testat toppa mackan med kronärtskockor? Här med svart tapenade, granatäpplekärnor, parmesan och krossade valnötter blir det den perfekta smakkombinationen på ditt surdegsbröd.

Surdegsbröd med svart tappenad

Ingredienser

2-4 portioner
4 msk bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
4 skivor surdegsbröd
ca 3 msk tapenade
4 skivade kronärtskockshjärtan
1/2 dl granatäppelkärnor
1/2 dl hyvlad parmesan
1/2 dl krossade valnötter
10 basilikablad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kronärtskocksmacka
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillat pitabröd med kronärtskockor och fetaost
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Vegansk pizza med tapenade, kronärtskocka och pinjenötter
Betyg 4.2 av 5.
38 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ägg- och pestociabatta med mozzarella
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Varm sallad på marinerade kronärtskockor
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga