Surdegsbröd med svart tappenad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Surdegsbröd med svart tappenad

Har du testat toppa mackan med kronärtskockor? Här med svart tapenade, granatäpplekärnor, parmesan och krossade valnötter blir det den perfekta smakkombinationen på ditt surdegsbröd.

Surdegsbröd med svart tappenad

Ingredienser

2-4 portioner
4 msk  bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
4   skivor surdegsbröd
ca 3 msk  tapenade
4   skivade kronärtskockshjärtan
1/2 dl  granatäppelkärnor
1/2 dl  hyvlad parmesan
1/2 dl  krossade valnötter
10   basilikablad

För alla

Fri från laktos.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör mjölkproteinfri: byt parmesanosten mot mjölkproteinfritt ostalternativ.
Gör äggfri: känsliga äggalergiker bör välj ost utan konserveringsämnet E1105 Lysozym.

Recept och bild i samarbete med Becel.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kronärtskocksmacka
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Grillat pitabröd med kronärtskockor och fetaost
Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Vegansk pizza med tapenade, kronärtskocka och pinjenötter
Betyg 4.2 av 5.
36 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm sallad på marinerade kronärtskockor
Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Syrad morotssmörgås
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga