Surdegsbröd med svart tappenad

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Surdegsbröd med svart tappenad

Har du testat toppa mackan med kronärtskockor? Här med svart tapenade, granatäpplekärnor, parmesan och krossade valnötter blir det den perfekta smakkombinationen på ditt surdegsbröd.

Surdegsbröd med svart tappenad

Ingredienser

2-4 portioner
4 msk bordsmargarin (gärna Becel Valnöt)
4 skivor surdegsbröd
ca 3 msk tapenade
4 skivade kronärtskockshjärtan
1/2 dl granatäppelkärnor
1/2 dl hyvlad parmesan
1/2 dl krossade valnötter
10 basilikablad

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Ägg- och pestociabatta med mozzarella
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Varm dipp på kronärtskocka
Betyg 4.7 av 5.47 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tortiglioni med salsiccia, kronärtsskockor och rosmarin
Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Syrad morotssmörgås
Betyg 4 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Pitabröd med tomatsallad
Betyg 3 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kronärtskocksmacka
Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad