Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Enkel

Röra på kronärtskockshjärtan

Kronärtskocka, oliver, röd chili och lite olja. Det här är en lättlagad röra att göra och förvara i burk, håller i flera dygn i kylen och passar fint till det mesta – på mackan, som tillbehör till exempelvis kyckling eller på buffébordet.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2013
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 5 dl portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Häll bort vätskan från kronärtskockshjärtan och gröna oliver med pimiento. Pressa den mesta vätskan ur kronärtskockorna och hacka dem och oliverna.
  2. Finhacka röd chilifrukt. Blanda och fyll i glasburk, häll över rapsolja så att det täcker. Mums!

Ingredienser

Portioner: 5 dl
  • 1 burk kronärtskockshjärtan (à 390 g)
  • 1 liten burk burk oliver med pimiento (à 140 g)
  • 1 röd chilifrukt
  • rapsolja
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?