Röra på kronärtskockshjärtan

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
1
Röra på kronärtskockshjärtan

Kronärtskocka, oliver, röd chili och lite olja. Det här är en lättlagad röra att göra och förvara i burk, håller i flera dygn i kylen och passar fint till det mesta – på mackan, som tillbehör till exempelvis kyckling eller på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Röra på kronärtskockshjärtan

Ingredienser

5 dl
1 burk kronärtskockshjärtan (à 390 g)
1 liten burk burk oliver med pimiento (à 140 g)
1 röd chilifrukt
rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentar

Riktigt gott o enkelt, blir som bäst efter ett par dar i kylen!!

Irene

2013-02-17

Testa liknande recept

Varm dipp på kronärtskocka
Betyg 4.7 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kronärtskockskräm
Betyg 4.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kräm på inlagd kronärtskocka
Betyg 3.3 av 5.
67 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Baked artichoke - varm kronärtsskocksdipp
Betyg 4.7 av 5.
57 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Inlagda italienska delikatesser
Betyg 2 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Helstekt sjötunga i vinägrett med medelhavsgrönsaker
Betyg 2.6 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga