Röra på kronärtskockshjärtan

0 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Röra på kronärtskockshjärtan

Kronärtskocka, oliver, röd chili och lite olja. Det här är en lättlagad röra att göra och förvara i burk, håller i flera dygn i kylen och passar fint till det mesta – på mackan, som tillbehör till exempelvis kyckling eller på buffébordet.

Ett recept från:
Buffé nr 1, 2013

Röra på kronärtskockshjärtan

Ingredienser

5 dl
1 burk kronärtskockshjärtan (à 390 g)
1 liten burk burk oliver med pimiento (à 140 g)
1 röd chilifrukt
rapsolja

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentar

Riktigt gott o enkelt, blir som bäst efter ett par dar i kylen!!

Irene

2013-02-17

Testa liknande recept

Varm dipp på kronärtskocka
Betyg 4.7 av 5.47 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kräm på inlagd kronärtskocka
Betyg 3.3 av 5.67 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kronärtskockskräm
Betyg 4.3 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Inlagda italienska delikatesser
Betyg 2 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Baked artichoke - varm kronärtsskocksdipp
Betyg 4.7 av 5.59 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Helstekt sjötunga i vinägrett med medelhavsgrönsaker
Betyg 2.6 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad