Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Tagliatelle med chorizo, broccoli och röd pesto

En snabb, enkel och god lunch är tagliatelle med chorizo, broccoli och röd pesto. Servera gärna pastarätten med en bit grovt bröd och en fräsch grönsallad.

Detta är ett recept från ICAs matkasse v 9, 2011
Till matkassen

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka tagliatellen enligt anvisning på förpackningen.
  2. Lägg i broccolin när ca 3 minuter av pastans koktid återstår.
  3. Skär chorizon i skivor och stek den.
  4. Häll av vattnet från spagettin och broccolin. Blanda med pesto och korv.
  5. Servera pastan med bröd och sallad.

För alla

Läs nog ingrediensförteckningen på korven, peston och brödet. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta och servera med glutenfritt bröd.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 port tagliatelle
  • 500 g frysta broccolibuketter
  • 600 g chorizo
  • 1 burk röd pesto (à ca 185 g)
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 2913 kJ / 696 kCal
Läs mer om näringsvärden