Tagliatelle med chorizo, broccoli och röd pesto

48
9
Tagliatelle med chorizo, broccoli och röd pesto

En snabb, enkel och god lunch är tagliatelle med chorizo, broccoli och röd pesto. Servera gärna pastarätten med en bit grovt bröd och en fräsch grönsallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 9 2011

Tagliatelle med chorizo, broccoli och röd pesto

Ingredienser

4 portioner
4 port tagliatelle
500 g frysta broccolibuketter
600 g chorizo
1 burk röd pesto (à ca 185 g)

För alla

Läs nog ingrediensförteckningen på korven, peston och brödet. I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: använd glutenfri pasta och servera med glutenfritt bröd.
Gör äggfri: använd äggfri pasta.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

48

Kommentarer

Frida

2021-05-18

Superbra vardagsmat!

Jenny

2021-02-06

Enkelt men supergott!

Carl

2021-01-18

Blir sällan bra med pasta i olja på det här sättet.

Näringsvärde per portion

Energi 2913 KJ / 696 kCal
Läs mer om näringsvärden