Tacos med sotad lax
Tacos och lax sotad i fajitamarinad med len avokado, krispig romansallad, söta körsbärstomater och en krämig dressing. Lättlagat och gott, en ny favorit på tacobuffén.
Ingredienser
4 portioner
4 bitar laxfilé utan skinn (à 100 g)
1/2 msk olja
1 påse torr fajitamarinad (à ca 40 g)
1 paket tacoformar (à ca 145 g)
1 kruka romansallad
2 avokador
1 liten rödlök
1 ask körsbärstomater (à 250 g)
2 dl färdig krämig dressing t ex crème fraichedressing
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2685 KJ / 584 kCal
Fett47.7 g
Kommentar
Ett väldigt gott, enkelt recept som inte tar lång tid som jag tror alla klarar av! Jag klarade av det och tro mig jag är ingen mästerkock!
Linda
2007-07-30