Tacosotade laxfiléer med salsa och strips blir snabbt familjens nya favoriträtt! Laxen kryddas med tacokrydda. Salsan får fina smaker från avokado, tomater, salladslökar och majs.
Ett recept från:
Buffé
nr 1,
2007
Läs noga ingrediensförteckning på tacokryddan.
I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kerstin
2017-08-04En favorit som vi gjort många gånger. Använder tacokrydda i påse från tex-mex hyllan. Lägger laxfilé i en plastpåse, häller på kryddan och skakar om försiktigt. Enkelt, och ger mer smak.
Danielle
2012-01-15Detta tyckte inte våran familj smakade särskilt bra..taco på laxen..det var verkligen ingen höjdare.
Lotta
2007-08-31Det här tycker jag och sambon är riktigt gott. Vi har dock "fuskat" och tagit pommes eller kroketter istället. MUMS