Kryddiga lammfärsburgare som blir otroligt smakfulla med en syrlig tomatsalsa. Burgarna kryddas med bland annat spiskummin och vitlök. Citronjuice, koriander och avokado är fräscha inslag i salsan.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2007
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Emelie
2007-12-05Smakrikt och supergott! Salsan är också jättegod och fräsch, brukar dock ta i lite mer sambal oelek. Jag rekommenderar att verkligen använda lammfärs som det står i receptet eftersom detta i sig har så mycket god smak.
Johan
2007-03-12Denna rätten är supergod och känns så frisk och fräsch, men ändå så kryddig. När jag gör denna så använde jag nötfärs, har aldrig testat lamm. Första gången så hade jag också i en hel kruka koriander, men andra gången så tog jag bara halva. Detta för att den annars tog överhand över alla de andra smakerna. Håller med Margareta om att salsasåsen passar till mycket. Rekomenderas, lycka till!
Margareta
2007-03-02Mycket gott och bra kombination. Jag har testat salsan till annat också - bondomelette med purjo och bacon, köttbullar med fullkornspasta, kyckling etc. Suveränt!!!