Taconuggets i bröd
Festliga taconuggets, som du gör av kycklingfiléer (skuren i mindre bitar), ströbröd och tacokrydda, blir den perfekta middagen för hela familjen! Värm pitabröden och fyll dem med mumsiga nuggets, grönsaker, tacosås och gräddfil. En favoriträtt som passar både stora och små!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2013
Ingredienser
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på tacokryddan. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt ströbröd eller po-fiber samt glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Klimatguide
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Supergott!
Cecilia
2022-08-31Jättegott!
Linda
2013-10-07