Taconuggets i bröd

33
2
Taconuggets i bröd

Festliga taconuggets, som du gör av kycklingfiléer (skuren i mindre bitar), ströbröd och tacokrydda, blir den perfekta middagen för hela familjen! Värm pitabröden och fyll dem med mumsiga nuggets, grönsaker, tacosås och gräddfil. En favoriträtt som passar både stora och små!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2013

Taconuggets i bröd

Ingredienser

4 portioner
4 kycklingfiléer
1 dl ströbröd
40 g tacokrydda
3 msk olja
1/2 gurka
2 tomater
1 romansallad
6 pitabröd (gärna fullkorn)
1 dl tacosås
1 1/2 dl gräddfil

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på tacokryddan. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: använd  glutenfritt ströbröd eller po-fiber samt glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja).

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

33

Kommentarer

Cecilia

2022-08-31

Supergott!

Linda

2013-10-07

Jättegott!

Näringsvärde per portion

Energi 2090 KJ / 499 kCal
Fett 18 g
Salt 3 g
Kolhydrater 44 g
Protein 38 g
Läs mer om näringsvärden