Tacokyckling

Läcker tacokyckling med matyoghurt, persilja och tacomix. Till kycklingen serverar du salsasås, riven ost, kokt ris och majs. En lättlagad och uppskattad middag.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006

Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer (4 kycklingfiléer motsvarar ca 500 g)
1 msk smör
2 msk tacomix krydda
2 msk hackad persilja
2 dl medelhavsinspirerad matyoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
2 krm salt
Tillbehör
salsasås
riven ost
gul lök
sallad
kokt majs
kokt ris
Gör så här
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2340 KJ / 560 kCal
Fett13 g
Kommentarer
6 stJust made this for the first time, using Siv's idea with creme fraiche. Husband gave it a 5 star rating!
Deborah
Kanongott! Ett perfekt alternativ till vanlig tacos men lite mer "matigt". Barnen älskade det. Kommer helt klart göra detta igen!
Lisa
Supergott och lättlagat! Bjöd på rätten när jag hade tjejmiddag och alla älskade maten. Helt klart en ny favorit!
Karolina