Vegetariska tacos

Klassiska tacos med goda tillbehör och en krämig guacamole till, men gjorda på vegetarisk tacofärs. Fredagsmys för vegetarianer eller dig som vill äta mindre kött, helt enkelt! Rulla ihop i mjuka tortillas, eller krispiga tacoskal om du föredrar.

Ingredienser
4 portioner
1 förp vegetarisk taco färs (t ex Hälsans Kök Taco Färs)
1/2 rödlök
1 msk olja
2 - 3 tomater
1 salladshuvud
1 förp mjuka tortillabröd
1 förp majs (à 340 g)
1 dl riven ost
1 - 2 dl gräddfil
1 förp salsasås
Guacamole
2 avokado
1 vitlöksklyfta
citron
salt
För alla
Fri från ägg.
Gör glutenfri: Byt ut tacofärs, mot kyckling- eller nötfärs som du själv smaksätter med tacokryddor. Välj glutenfritt tortillabröd.
Gör laktosfri: Välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: Byt ut gräddfil mot Sour Supreme (innehåller soja).
Receptet kommer från Hälsans Kök.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3746 KJ / 896 kCal
Fett39 g
Kolhydrater97.2 g
Protein33.1 g
Kommentarer