Tacokyckling
Läcker tacokyckling med matyoghurt, persilja och tacomix. Till kycklingen serverar du salsasås, riven ost, kokt ris och majs. En lättlagad och uppskattad middag.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2006
Ingredienser
4 portioner
4 kycklingfiléer (4 kycklingfiléer motsvarar ca 500 g)
1 msk smör
2 msk tacomix krydda
2 msk hackad persilja
2 dl medelhavsinspirerad matyoghurt
1 pressad vitlöksklyfta
2 krm salt
Tillbehör
salsasås
riven ost
gul lök
sallad
kokt majs
kokt ris
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2340 KJ / 560 kCal
Fett13 g
Kommentarer
Just made this for the first time, using Siv's idea with creme fraiche. Husband gave it a 5 star rating!
Deborah
2010-10-09Kanongott! Ett perfekt alternativ till vanlig tacos men lite mer "matigt". Barnen älskade det. Kommer helt klart göra detta igen!
Lisa
2010-08-11Supergott och lättlagat! Bjöd på rätten när jag hade tjejmiddag och alla älskade maten. Helt klart en ny favorit!
Karolina
2007-03-27