Läcker tacokyckling med matyoghurt, persilja och tacomix. Till kycklingen serverar du salsasås, riven ost, kokt ris och majs. En lättlagad och uppskattad middag.
Ett recept från:
Buffé
nr 4,
2006
Läs noga ingrediensförteckningen till tacomixkryddan och salsasåsen, annars är rätten fri från gluten och ägg.
Gör mjölkfri: stek i mjölkfritt margarin eller olja. Byt matyoghurten mot mjölkfritt alternativ, t ex Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt ostalternativ eller uteslut osten.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Deborah
2010-10-09Just made this for the first time, using Siv's idea with creme fraiche. Husband gave it a 5 star rating!
Lisa
2010-08-11Kanongott! Ett perfekt alternativ till vanlig tacos men lite mer "matigt". Barnen älskade det. Kommer helt klart göra detta igen!
Karolina
2007-03-27Supergott och lättlagat! Bjöd på rätten när jag hade tjejmiddag och alla älskade maten. Helt klart en ny favorit!