Tacogratäng med nachos

Har du aldrig testat tacogratäng förut så är det hög tid! Det kommer bli hela familjens nya favorit. Strö över nacho chipsen och riv gärna lite ost över gratängen innan du gräddar den och servera med nykokt ris och en krispig sallad.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 44 2022

Gör så här
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3014 KJ / 720 kCal
Fett29 g
Salt3 g
Kolhydrater71 g
Protein40 g
Klimatguide
1,40 - 2,40 kg CO2e/portion
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.

Kommentarer
25 stHade ICA:s HOT tacokrydda i färsen. Följde receptet till punkt och pricka. Försökte även se till att efter att man tillsatte spadet från majsen att det mesta skulle ånga bort, men inte heller att köttet skulle bli för torr. Det blev gott och lite spicy! Extra nachochips till riset blev prima!
Natalia
Läste kommentarerna och modifierade lite. Gjorde på vegetarisk färs med egengjord tacokrydda. Använde endast två ägg och tillsatte generöst med vitlök i äggstanningen. Gott!
Amanda
Väldigt gott!
Moa
Här var en rätt vi inte förstod. Mycket goda förutsättningar men väldigt tråkig. Den var torr och hade kunnat bli smaklös om vi inte läst kommentarerna innan. Hade ändå 1,5 burkar sås och extra chilikrydda. Riset till kändes malplacerat och utan ost var det verkligen botten. Om man orkar engagera sig kan nog rätten bli väldigt god men som receptet säger ovan, nej.
Elenore
Wfh vad är det här för en smaklös maträtt
Maqdis
Åh, men nej vad tråkigt det här är. Här behövs det andra ingredienser för att ngt bra ska hända.
Pernilla
Mycket gott och uppskattat. Enkelt att laga på saker man ofta har hemma😊
Isabella
Jag tyckte den var jätte god å de gjorde barnen med👍
Linda
Den tråkigaste och mest meningslösa rätten jag har ätit på mycket länge.
Patrik
Väldigt tråkig smak trots att jag efter att ha läst recensionerna valde stark tacosås och tillsatte chili, lök och paprika. Ver inte om det är äggstanningen som gjorde det hela så väldigt milt. Passade inte med ris till, hade hellre använt tiden och ingredienserna till att göra en vanlig tacopaj.
Linda