Nachotallrik med lax och linser
Prova en ny typ av nachotallrik! Här låter vi lax och linser bli till topping på krispiga nachochips som rostas i ugnen med riven ost. Serveras såklart med de klassiska tillbehören färsk koriander, gräddfil och tacosås.
Ett recept från:
Buffé nr 5, 2019
Ingredienser
4 portioner
Redan färdigt
1/3 sats enkel lax i ugn (se länk i steg 2)
1/2 sats linser med citron och soltorkade tomater (se länk i steg 2)
Tillsätt
2 msk tacokrydda
200 g nachochips
100 g riven ost
2 dl tacosås
2 dl gräddfil
1 kruka koriander
För alla
Kontrollera noga innehållet i tacokryddan.
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil och ost till mjölkproteinfri ersättningsprodukter.
Gör så här
Detta recept är en del i Söndagspreppen, ett smart sätt att förbereda flera rätter för att vinna tid senare i veckan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Gott
Kristina
2023-07-01Saknar länkarna till de recept som stegen hänvisar till, vart finner jag dem?
Regina
2020-07-10Hej Regina! För tillfället så kan man inte se länkar i vissa telefoner. Men om du går in i receptet via ica.se så fungerar det. Hälsningar Ulrika
Redaktionen
2020-07-10