Tacogratäng med mos

Här var det taco! Med hjälp av en gratinerad tacopaj med mos kan du få in lite fredagskänsla vilken dag som helst. Färsen kryddas med tacokrydda och läggs i mitten av moset, strö över lite ost innan du puttar in den i ugnen och servera gratängen sedan med en fräsch salladsmix.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2019

Ingredienser
4 portioner
2 förp potatismos (à 350 g)
1 morot
1 gul lök
500 g nötfärs
1 tsk olja
28 g taco kryddmix
1 dl riven prästost
65 g salladsmix
Gör så här
00:15:00
00:15:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2419 KJ / 569 kCal
Fett33 g
Salt4.7 g
Kolhydrater30 g
Protein39 g
Kommentarer
Vi har testat denna maträtt och den är riktig god. Vi har kört med och utan tacokrydda. Vi tyckte det var godare utan tacokrydda istället körde vi vegeta och sjukryddorna
Lina
2022-02-06Detta gick inte hem hos barnen. Vi andra tyckte sådär. Inget vi kommer göra igen. I sådana fall utan tacokryddan.
Camilla
2021-05-12Denna veckan testar vi nya maträtter hela veckan! Denna var en av dem. Supergod! Kommer vi göra fler gånger (hade dock eget potatismos)!
Erica
2020-03-04