Variera tacomiddagen med en härlig och krämig tacogratäng! Här kan alla hjälpa till med förberedelserna – färsen ska stekas och kryddas och sen ner i formen. Därefter börjar det roliga, i med pastasås och strö över majs, créme fraiche och ost. Toppa sedan med krossade nachochips. Efter 15 minuter i ugnen är tacomiddagen redo att avnjutas!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
14 2019
Kommentarer
Sofia
2021-10-28Väldigt god smak och enkel att göra! Vi hade inget ris till, det blev mycket mat ändå och räckte gott och väl med sallad som tillbehör!
Boris
2021-10-25God, men något vattnig … lade till en lök och ett paket avrunna bönor också. Blir 8 luncher om man kompletterar med rejält med grönsaker.
Mika
2020-09-22Påminnelse till mig själv: 1. Gräddfil bredvid! 2. Vid lunchlåda, lägg inte på chipsen över hela gratängen, lämna portionsbitar chipsfria, annars blir chipsen som en blöt sörja dagen efter. Ta med chips till jobbet, strö över på plats. Topp!