Tortillas med krispiga avokadoklyftor och chipotleröra
Har du provat att göra krispiga avokadoklyftor till din tortilla? Om inte är det hög tid nu! Servera i morotstortillas ihop med en smarrig chipotleröra, rödkålssallad och grönsaker.
Ingredienser
4 portioner
Rödkålssallad
1/2 rödkålshuvud (1/2 rödkål motsvarar ca 450 g)
1 kruka koriander
1/2 färsk grön jalapeño
juicen av 1 lime
1 krm salt
Avokadoklyftor
3 avokador
1 msk olja
1 påse taco kryddmix för kyckling (à 28 g)
Majs- och chipotleröra
1 förp majskorn (à 150 g)
1 msk smör
1 msk chipotlepaste
1 msk majonnäs
Tillbehör
1 lime
1 knippe rädisor (à ca 300 g)
1/2 honungsmelon
1 förp medium tortillabröd (gärna med morotssmak) à 240 g
120 g babyspenat
1 förp mild tacosås (à 230 g)
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer