Dessa vegetarisk tacoburgare är ett gott och spännande alternativ till fredagstacosen. Med en bas på kidneybönor och halloumi blir burgarna otroligt saftiga och krossade nachochips ger dem den perfekt krispiga ytan. Toppa med klassiska tacotillbehör som avokado, tomat och rödlök.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2016
Rätten innehåller gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Jättegoda! Men det räcker med halva mängden tacokrydda (såvida man inte gör egen), annars blir de för salta.
Lina
2018-02-17Riktigt god måste jag verkligen säga!
Freia
2017-01-17Brukar inte gilla vegetariska rätter, men denna var jättegod!
Hanna
2016-09-17