Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

15 MIN | Medel

Syrlig äppelsallad

Rena supersalladen med syrliga äpplen, krispig fänkål och knapriga morötter i skön förening. Servera som tillbehör till t ex ugnspannkaka.

Detta är ett recept från Buffé nr 1, 2012
Till Buffé

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Ansa fänkålen och skala morötterna. Dela och kärna ur de syrliga äpplena. Hyvla eller skär i tunna skivor.
  2. Dressing: Rör ihop olivolja, äppelcidervinäger, salt och peppar.
  3. Blanda det skurna med dressingen. Vänd ner den plockade dillen.
  4. Servera till Ugnspannkaka med spenat och kassler.

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 1 fänkål
  • 2 morötter
  • 2 syrliga äpplen
  • 1/2 dl plockad dill
Dressing
  • 2 msk olivolja
  • 1/2 msk äppelcidervinäger
  • 1 krm salt
  • 1/2 krm peppar
Lägg till i inköpslistan

ICA återkallar ICA Wrap med tonfisk Läs mer