Gurka och fänkål i dijon
![Gurka och fänkål i dijon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17249/cf_259/gurka_och_fankal_i_dijon.jpg)
Piffa till din fiskrätt med syrliga och stingiga smaker som du hittar i det här goda tillbehöret. Gurkstavar och fänkål sveps in en dressing med äppelcidervinäger, dill, olja och dijonsenap. Utsökt!
Ett recept från:
Buffé nr 8, 2008
![Gurka och fänkål i dijon](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_17249/cf_259/gurka_och_fankal_i_dijon.jpg)
Ingredienser
1 portion
10 cm gurka
1/4 fänkål
2 tsk dijonsenap
1 krm salt
1/2 dl finhackad dill
3/4 msk äppelcidervinäger
1 msk olivolja
Gör så här
Tips
Passar fint om det gömmer sig en bit lax och några potatisar i lådan.
Har du lagat receptet?
Kommentarer