Prova detta recept på smakrik, kallrökt lax som du toppar med en härlig äppelcrudité och kavringkrisp. Lägg upp laxbitar på fat och toppa med din dressing på äpple och fänkål. Strö sedan över de stekta smulorna av kavring och avnjut direkt.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2010
Fri från ägg, men kontrollera brödet.
Gör glutenfri: välj glutenfritt specialbröd.
Gör laktosfri: byt smör mot laktosfritt matfett. Kontrollera brödet.
Gör mjölkproteinfri: byt smör mot mjölkfritt matfett. Kontrollera brödet.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maj-britt
2016-03-12Har bjudit detta vid ett par olika tillfälle och alla tycker det är en mycket fräsch och god förrätt. Jag tycker också att det är bra att cruditén kan förberedas i god tid före.
Lena
2014-10-22Tog bara äpple till cruditén och dekorerade istället med lite kapris. Serverade på salladsbädd med en skriva kavring. Mycket gott.