Äppel- och gorgonzolasallad

0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Äppel- och gorgonzolasallad

Ett förtjusande recept på äppel- och gorgonzolasallad som passar perfekt att servera till exempelvis kassler och kokt potatis. Du gör den smakrika salladen av bland annat äpple, valnötter, honung och gorgonzola.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Äppel- och gorgonzolasallad

Ingredienser

4 portioner
1 liten fänkål
1 äpple
1/2 dl russin
ev 1/2 dl hackade valnötter
1 msk flytande honung
1/2 dl mild olivolja
2 msk citronjuice
salt
peppar
100 g gorgonzolaost

Gör så här

I näringsberäkningen ingår kassler och kokt potatis.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2443 KJ / 583 kCal
Fett28.2 g

Testa liknande recept

Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost
Betyg 4 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Frukt- och nötfylld brietårta
Betyg 3.9 av 5.18 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tylö sandwich – grillad kavring med päron och ädelost
Betyg 3.4 av 5.15 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tortellini med ädelostsås
Betyg 3.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Pasta med svartkål, gorgonzola och valnötter
Betyg 4.4 av 5.55 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Nyckelhålsmärkt.
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vintersallad med grönkål, druvor, valnötter och ädelostdressing
Betyg 4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad