Äppel- och gorgonzolasallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Äppel- och gorgonzolasallad

Ett förtjusande recept på äppel- och gorgonzolasallad som passar perfekt att servera till exempelvis kassler och kokt potatis. Du gör den smakrika salladen av bland annat äpple, valnötter, honung och gorgonzola.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Äppel- och gorgonzolasallad

Ingredienser

4 portioner
1   liten fänkål
1   äpple
1/2 dl  russin
ev 1/2 dl  hackade valnötter
1 msk  flytande honung
1/2 dl  mild olivolja
2 msk  citronjuice
salt och peppar
100 g  gorgonzolaost

Gör så här

I näringsberäkningen ingår kassler och kokt potatis.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2443 KJ / 583 kCal
Fett0 g

Testa liknande recept

Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frukt- och nötfylld brietårta
Betyg 3.7 av 5.
15 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Tylö sandwich – grillad kavring med päron och ädelost
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortellini med ädelostsås
Betyg 2.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pasta med svartkål, gorgonzola och valnötter
Betyg 4.5 av 5.
46 personer har röstat
Under 30 min att tillaga