Äppel- och gorgonzolasallad

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Äppel- och gorgonzolasallad

Ett förtjusande recept på äppel- och gorgonzolasallad som passar perfekt att servera till exempelvis kassler och kokt potatis. Du gör den smakrika salladen av bland annat äpple, valnötter, honung och gorgonzola.

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Äppel- och gorgonzolasallad

Ingredienser

4 portioner
1   liten fänkål
1   äpple
1/2 dl  russin
ev 1/2 dl  hackade valnötter
1 msk  flytande honung
1/2 dl  mild olivolja
2 msk  citronjuice
salt och peppar
100 g  gorgonzolaost

Gör så här

I näringsberäkningen ingår kassler och kokt potatis.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2443 KJ / 583 kCal
Fett28.2 g

Testa liknande recept

Spenatsallad med valnötter, russin och ädelost
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Frukt- och nötfylld brietårta
Betyg 3.8 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tylö sandwich – grillad kavring med päron och ädelost
Betyg 3.4 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Tortellini med ädelostsås
Betyg 3.3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Under 30 min att tillaga
Pasta med svartkål, gorgonzola och valnötter
Betyg 4.4 av 5.
52 personer har röstat
Under 30 min att tillaga