Äppel- och gorgonzolasallad

0
0
Äppel- och gorgonzolasallad

Ett förtjusande recept på äppel- och gorgonzolasallad som passar perfekt att servera till exempelvis kassler och kokt potatis. Du gör den smakrika salladen av bland annat äpple, valnötter, honung och gorgonzola.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 6, 2003

Äppel- och gorgonzolasallad

Ingredienser

4 portioner
1
liten fänkål
1
äpple
1/2 dl
russin
ev 1/2 dl
hackade valnötter
1 msk
flytande honung
1/2 dl
mild olivolja
2 msk
citronjuice
-
salt och peppar
100 g
gorgonzolaost
Under 30 minuter

Gör så här

I näringsberäkningen ingår kassler och kokt potatis.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2443 KJ / 583 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept