Att lyckas med mjölksyrat är lättare än man tror. Gör egen klassisk surkål, kungen bland syrat. Kummin och enbär ger smak åt denna klassiker som passar till bland annat fläskkött och korv.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2013
Kommentarer
Bo
2021-09-27Har kört det här receptet otaliga gånger. Alltid med förväntat resultat. Är du nybörjare så ge inte upp med knådning. Jag brukar börja med att krama sen övergå till knytnävar. Till sist saftar det väldigt mycket. Använder en Ankarsrum assistentskål med lodräta sidor. Den är perfekt. Går som max i 1,5 sats.
Catarina
2021-05-23Enkelt och bra recept. Jag smaksatte med färsk chili första gången och nu har jag en burk smaksatt med färsk Habanero på jäsning.
Yvonne
2021-01-17Måste man ha kummin och enbär? Eller kan man ta kryddor som man tycker om.