Syrad vitkål

30
8
Syrad vitkål

Att lyckas med mjölksyrat är lättare än man tror. Gör egen klassisk surkål, kungen bland syrat. Kummin och enbär ger smak åt denna klassiker som passar till bland annat fläskkött och korv.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2013

Syrad vitkål

Ingredienser

15 portioner
1 3/4 kg
vitkål
1 msk
jodfritt salt
1 tsk
hel kummin
1 msk
enbär
Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

30

Kommentarer

Lars

10/1/2020

Varför svarar ni inte frågorna?

Redaktionen ICAse

10/1/2020

Hej Lars! Tack för din fråga. Det verkar vara något tekniskt fel om man läser receptet från ica.se/buffe/recept. Så om du söker på receptet på www.ica.se så kan du se våra svar. Hälsningar Ulrika

Jan

9/28/2020

Hej. Ska man hälla av vattnet då man flyttar kålen till kylskåpet?

Redaktionen ICAse

9/28/2020

Hej Jan! Nej, det behöver du inte göra. Hoppas att du gillar den syrade vitkålen! Hälsningar Elina

Gun

9/23/2018

Toppen

Näringsvärde per portion

Energi 144 KJ / 34 kCal
Fett 0.1 g
Salt 1.41 g
Kolhydrater 6 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept