Surkål på rödkål

0
0
Surkål på rödkål

En karmosinröd surkål är sagolikt snygg och förgyller allt från klassiska rätter som coucroute och tyska korvar till mer moderna kombos som till fredagstacon. Att göra egen surkål är lättare än det verkar, det kräver bara lite passning i början och oöppnad håller sig sedan surkålen i många månader.

Surkål på rödkål

Ingredienser

15 portioner

Saltlag

1 l vatten
1 msk jodfritt salt
1 3/4 kg ansad rödkål
1 1/2 msk jodfritt salt
1 tsk hel kummin
1 msk enbär

För alla

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 168 KJ / 40 kCal
Fett 0.5 g
Salt 1.5 g
Kolhydrater 6 g
Protein 2 g
Läs mer om näringsvärden