Syrad morot med vitlök och dill

4
1
Syrad morot med vitlök och dill

Att lyckas med mjölksyrat är lättare än man tror. Rivna morötter får gotta ihop sig med vitlök och dill. Vitlöken kokas hastigt före inläggning, annars blir den grön när den fermenteras.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 8, 2013

Syrad morot med vitlök och dill

Ingredienser

15 portioner
1 3/4 kg
morötter
2 - 3
vitlöksklyftor
1 msk
jodfritt salt
1 dl
färsk dill
Över 60 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentar

Margaretha

8/20/2018

Intressant

Näringsvärde per portion

Energi 184 KJ / 44 kCal
Fett 0.3 g
Salt 1.48 g
Kolhydrater 8 g
Protein 1 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept