Ett väldigt enkelt sätt att förhöja smaken på olika grönsaker och rotfrukter är att låta dem dra i en sötsyrlig ättikslag. Det räcker med knappt en halvtimme för att ge smak. Och lite pickles, här i form av morot, lyfter såväl sallader som burgare och wraps.
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2020
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentar
Jennifer
2020-07-05Hur länge kan man spara detta i kylen?
Redaktionen ICAse
2020-07-06Hej Jennifer! Med bra råvaror, god hygien, ren burk och om lagen täcker morötterna så håller de säkerligen minst 1 månad i kylen. Det bästa är, som alltid, att dofta och smaka om man är osäker. Hälsningar Ulrika
Redaktionen ICAse
2020-07-06Hej Jennifer! Med bra råvaror, god hygien, ren burk och om lagen täcker morötterna så håller de säkerligen minst 1 månad i kylen. Det bästa är, som alltid, att dofta och smaka om man är osäker. Hälsningar Ulrika