Chilipicklade grönsaker

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Chilipicklade grönsaker

Inlagda grönsaker är gott, vackert och praktiskt. Hållbarheten är hela två veckor! Olika sorters färska grönsaker, som morot, kålrot, blomkål och rödlök, marineras i ättikslag smaksatt med kumminfrö och chili. En grönsaksrätt som alltid kan stå färdig i kylen och passar till det mesta.

Chilipicklade grönsaker

Ingredienser

6 portioner
2 morötter
1/2 kålrot
1/2 blomkål
1 rödlök
1 röd chilifrukt
1 dl ättiksprit
2 dl strösocker
3 dl vatten
1 tsk salt
1 tsk kumminfrö

Gör så här

00:10:00
00:02:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi709 KJ / 170 kCal
Fett0.2 g
Salt1.2 g
Kolhydrater38 g
Protein2 g

Testa liknande recept

Stekt falukorv med rotmos och picklad blomkål
Betyg 4.2 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärspicklad kålrot
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Blomkålspuré med kikärtor, portabello och dukkah
Betyg 4.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet är ett klimartsmart val.
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Säsongens syrade grönsaker
Betyg 4.1 av 5.45 personer har röstat
Receptet har 15 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Picklad kålrot med tomatfärskost och hasselnötter
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kotlett med rotmos och inlagd gurka
Betyg 3.2 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad