Inläggningslag

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat
1
Inläggningslag

Enkel och lättlagad inläggningslag med ättika, socker och vatten. Med denna lag och urvattnade sillfiléer kan du göra exempelvis lingon- och enbärssill eller vinbärs- och limesill.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Inläggningslag

Ingredienser

1 sats
1 dl ättika (12%)
2 dl socker
3 dl vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
3 personer har röstat

Kommentar

Är det 12% eller 24% ättika?

Ann-caroline

2020-06-13

Hej Anne-Caroline! Vi har nu uppdaterat receptet. Det är 12-procentig ättika du ska använda. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2020-06-18

Testa liknande recept

Limesill
Betyg 3.7 av 5.
10 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
123 lag
Betyg 4.6 av 5.
100 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Pepparrotssill med krasse och hyvlade gulbetor
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd lax med gurka och hovmästarmajonnäs
Betyg 3.5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ingefärspicklad gurka
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Ingefärssill
Betyg 3 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga