Inläggningslag

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Inläggningslag

Enkel och lättlagad inläggningslag med ättika, socker och vatten. Med denna lag och urvattnade sillfiléer kan du göra exempelvis lingon- och enbärssill eller vinbärs- och limesill.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2006

Inläggningslag

Ingredienser

1 sats
1 dl ättika (12%)
2 dl socker
3 dl vatten

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.3 personer har röstat

Kommentar

Är det 12% eller 24% ättika?

Ann-caroline

2020-06-13

Hej Anne-Caroline! Vi har nu uppdaterat receptet. Det är 12-procentig ättika du ska använda. Hälsningar Ulrika

Redaktionen

2020-06-18

Testa liknande recept

Limesill
Betyg 3.7 av 5.10 personer har röstat
Receptet har 6 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
123 lag
Betyg 4.6 av 5.105 personer har röstat
Receptet har 16 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Inlagd lax med gurka och hovmästarmajonnäs
Betyg 3.5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Ingefärspicklad gurka
Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Ingefärssill
Betyg 3 av 5.20 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Syltade kantareller med rosmarin
Betyg 4.2 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad